Nepamirštami amerikietiški blynai su obuoliais
Nepamirštami amerikietiški blynai su obuoliais

Nepamirštami amerikietiški blynai su obuoliais tikrai patiks tiems, kuriems kaip ir man obuolio ir cinamono kombinacija yra viena geriausių, kuomet derinami vaisiai su prieskoniais.

Šiuos blynus labai lengva iškepti, gerokai lengviau nei bandeles su obuoliais, kuriuos daugelis mėgsta. Taigi skonis panašus, o laiko virtuvėje reikės praleisti kuo mažiau. Kas man, asmeniškai, yra didelis pliusas. Šiame tinklaraštyje rašau apie daugelio tipo tipo blynus, su įvairiais priedais ir įvairios konsistencijos. Tačiau šie išsiskiria tuo, kad jų skonis nėra kaip blynų, jie tikrai primena karštas močiutės bandeles.

Mėgstantiems amerikietiškus blynelius, rekomenduoju taip pat išbandyti šiuos receptus:

  1. Stori amerikietiški blynai sotiems pusryčiams
  2. Tikri amerikietiški blynai privalo atsidurti ant jūsų stalo
  3. Saldūs amerikietiški blyneliai su klevų sirupu
  4. Greiti amerikietiški blyneliai su pienu
  5. Beatos amerikietiški blynai neturi konkurentų
  6. Nenusibostantys amerikietiški blyneliai su jogurtu
  7. Amerikietiški blynai pusryčiams visai šeimai
  8. Tobulai skanūs amerikietiški blynai su bananais
  9. Gardūs amerikietiški blyneliai su šonine
  10. Tirpstantys burnoje amerikietiški blynai su varške

Ingredientai

180 ml. pieno
160 gramų kvietinių miltų
1 didelis obuolys
1 kiaušinis
2 šaukštai tirpinto sviesto
1 šaukštas cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
1 žiupsnelis druskos

Gaminimas

Giliame inde sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius, cinamoną, druską ir palikite stovėti.
Tuomet mažesniame dubenyje įmuškite kiaušinį, supilkite pieną, aliejų ir gerai išmaišykite.
Tuomet į dubenį su kiaušiniu ir pienu suberti miltų mišinį, gerai išmaišyti kol tešla taps vientisos konsistencijos. 
Obuolį supjaustyti kuo plonesnėmis riekelėmis. Išpjauti visus nereikalingus obuolio elementus, kaip sėklos ar viduriukas.
Keptuvę įkaitinti, kiekvienam blyneliui dėti po obuolio riekelę, tada kabinti po šaukštą tešlos ir ją paskirstyti ant riekelės bei aplink ją. Tarsi kurtumėte blyno sluoksnius.
Kepti ant nedidelės kaitros apie minutę iki blynelių viršuje pradės matytis oro burbuliukai, tuomet apversti ir pakepti dar apie minutę.
Blynelius sudėti į lėkštę. 

Valgyti su mėgstamais priedais. Skanaus!

Nepamirštami amerikietiški blynai su obuoliais

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

error: Content is protected !!
lt_LTLithuanian