Skanių ir natūraliai saldžių lietinių blynelių su bananais receptas. Juos galima paskaninti apšlakstant tirpintu šokoladu.
Ingredientai
Lietinių tešla
1 kiaušinis
2 šaukštai rudo cukraus
2 šaukštai tirpinto sviesto
200 g persijotų miltų
420 ml pieno
Žiupsnelio druskos
Įdarui
6 nedideli bananai

Gaminimas
Kaip gaminti lietinių tešlą, galite rasti šiame įraše: Lietinių blynų receptas
Kad išvengtumėte netikėtumų gaminant tešlą, taip pat rekomenduoju paskaityti apie tai, ką aš asmeniškai atradau, kol išmokau gaminti tobulą lietinių tešlą: Patarimai
Pastovėjusią tešlą dar kartą permaišau. Lietinius kepu iki vidutinės kaitros įkaitintoje nelimpančioje keptuvėje, papildomai aliejaus nepilu. Į keptuvę pilu samtelį tešlos, keptuvę pasukioju, kad tešla pasiskirstytų ir palieku kepti. Kai paviršius apdžiūna, blyną atsargiai apverčiu ir pakepu dar minutę.
Bananus supjaustau išilgai perpus. Ant vieno blyno krašto dedu pusę banano ir susuku. Taip suformuoju visus blynus. Jei norite, kad blynai būtų traškesni, susuktus dar galima apkepinti.