Lietiniai su bananais patiems išrankiausiems
Lietiniai su bananais patiems išrankiausiems

Skanių ir natūraliai saldžių lietinių blynelių su bananais receptas. Juos galima paskaninti apšlakstant  tirpintu šokoladu.

Ingredientai

Lietinių tešla

1 kiaušinis
2 šaukštai rudo cukraus
2 šaukštai tirpinto sviesto
200 g persijotų miltų
420 ml pieno
Žiupsnelio druskos

Įdarui

6 nedideli bananai

Lietiniai su bananais patiems išrankiausiems

Gaminimas

Kaip gaminti lietinių tešlą, galite rasti šiame įraše: Lietinių blynų receptas

Kad išvengtumėte netikėtumų gaminant tešlą, taip pat rekomenduoju paskaityti apie tai, ką aš asmeniškai atradau, kol išmokau  gaminti tobulą lietinių tešlą: Patarimai

Pastovėjusią tešlą dar kartą permaišau. Lietinius kepu iki vidutinės kaitros įkaitintoje nelimpančioje keptuvėje, papildomai aliejaus nepilu. Į keptuvę pilu samtelį tešlos, keptuvę pasukioju, kad tešla pasiskirstytų ir palieku kepti. Kai paviršius apdžiūna, blyną atsargiai apverčiu ir pakepu dar minutę.
Bananus supjaustau išilgai perpus. Ant vieno blyno krašto dedu pusę banano ir susuku. Taip suformuoju visus blynus. Jei norite, kad blynai būtų traškesni, susuktus dar galima apkepinti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

error: Content is protected !!
lt_LTLithuanian