Tobulai skanūs amerikietiški blynai su bananais ypatingai skanūs blynai. Bandžiau juos kepti su skirtingo prinokimo bananais. Turiu pripažinti, kad skonis šiek tiek skiriasi gaminant su pernokusiais ir neprinokusiais bananais. Man labiau patiko su bananais, kurie jau šiek parudavę.
For those who like American pancakes, I recommend trying the following recipes as well:
- Thick American pancakes for a hearty breakfast
- Real American pancakes must be on your table
- Sweet American pancakes with maple syrup
- Fast American pancakes with milk
- Beata’s American pancakes have no competitors
- Endless American pancakes with yogurt
- American pancakes for breakfast for the whole family
- Unforgettable American pancakes with apples
- Delicious American pancakes with bacon
- Mouth-watering American pancakes with curd
Ingredients
1.5 stiklinė miltų,
1.5 stiklinė pieno,
3 mažesni bananai,
2 kiaušiniai,
3 šaukštai aliejaus,
1 šaukštas cukraus,
2 šaukšteliai kepimo miltelių,
1/4 šaukštelio druskos.
Making
Pirmas žingsnis, kepant šiuos nuostabius blynus yra atskirti baltymus nuo trynių. Kaip tai padaryti, kiekvienas turi savo būdų, tačiau jei ir paklius gabalėlio trynio į baltymus labai jaudintis nereikėtų.
Atskirtus kiaušinių baltymus supilame į vieną gilų indą, o trynius į kitą.
Sumaišome miltus su tryniais, pienu bei kepimo milteliais, kad gautume gražios konsistencijos tešlą.
Kiaušinių baltymus plakame su druska, kol pasidarys standžios putos. Paruoštą mišinį sumaišyti su miltų mišiniu.
Tuomet įkaitinkite keptuvę iki vidutinės kaitros.
Šaukštais kabinkite paruoštą tešlą ir dėkite į įkaitusią keptuvę.
Tada ant nekeptos pusės uždedame griežinėliais pjaustytus bananus ir šiek tiek pakepus apverčiame blynus.
Kepame kol abi puses pagelsta ir gražiai apskrunda.
Bananai duoda išskirtinį skonį šiems blynams. Tikrai verta pabandyti!