Tikri amerikietiški blynai privalo atsidurti ant jūsų stalo, papasakosiu nuo ko pradėti. Šį receptą radau vienos australės tinklaraštyje (kaip bebūtų keista) tačiau paskaičius visą aprašymą ir komentarus nesuabejojau išbandyti ir pasidalinti su jumis. Tiesa, šiek tiek koregavau pagal save, jei norite originalų receptą, paspauskite nuorodą viršuje.
Sužinokite, kaip nuo nulio gaminti minkštus ir purius amerikietiškus blynus. Šie į pyragą panašūs blyneliai puikiai tiks apšlakstyti klevų sirupu ir patiekti su šviežiomis uogomis.
Na, dabar galite išmokti nuo nulio gaminti NUOSTABUS amerikietiško stiliaus blynus. Jie yra lengvi ir purūs, tačiau vis tiek yra stori ir sotūs. Užlieti klevų sirupu ir pabarstyti su sauja šviežių aviečių. Tai tikrai yra mano mėgstamiausias rytinis skanėstas.
Itin paprasti blyneliai be jokių prašmatnių ingredientų – tikriausiai, jau dabar turite viską, ko reikia norint pagaminti šių blynų partiją. Juose nėra nieko neįprasto, tačiau puikus ingredientų santykis puikią blynų konsistenciją, kurie yra beveik kaip pyrago gabalas. Aš juos myliu!
Mėgstantiems tikrus amerikietiškus blynelius, rekomenduoju taip pat išbandyti šiuos receptus:
- Thick American pancakes for a hearty breakfast
- Real American pancakes must be on your table
- Sweet American pancakes with maple syrup
- Fast American pancakes with milk
- Beata’s American pancakes have no competitors
- Perfectly delicious American pancakes with bananas
- American pancakes for breakfast for the whole family
- Unforgettable American pancakes with apples
- Delicious American pancakes with bacon
- Mouth-watering American pancakes with curd
Ingredients
1 su puse stiklinės (210 g) miltų
1 arb. š. kepimo miltelių
1 arb. š. sodos
Pusę arb. š. druskos
3 valg. š. rudojo cukraus
2 kiaušinių
1 su puse stiklinės (310 ml) kefyro
1 arb. š. vanilės ekstrakto
60 g tirpinto sviesto
Making
Paruoškite amerikietiškų blynų tešlą: inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius, sodą ir druską, kitaip tariant visus sausus ingredientus ir padėkite į šalį.
Kitame inde elektriniu plaktuvu išplakite rudąjį cukrų, kiaušinius, kefyrą, vanilės ekstraktą ir tirpintą atvėsintą sviestą. Miltų mišinį suberkite į šį plakinį ir gerai išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus. Į vidutinio kaitrumo keptuvę dideliu šaukštu ar samteliu pilkite tešlą, formuodami blynelius.
Kepkite ant vidutinės ugnies apie 2 minutes, kol apatinė blyno pusė gražiai apskrus, o viršutinėje neapkepusioje blyno pusėje ims kilti burbuliukai. Atsargiai apverskite blynelius ir lygiai taip pat apkepkite kitą jų pusę. Iškepusius blynus sudėkite į popieriniais rankšluosčiais išklotą lėkštę ar padėklą, kad sugertų riebalus. Iškeptus blynelius apibarstykite milteliniu cukrumi, apšlakstykite klevų sirupu ir pagardinkite šviežiomis uogomis.
Galiausiai, jei gaminate šiuos tikruosius amerikietiškus blynus, būtinai palikite komentarą ir (arba) įvertinkite šį receptą, pranešdami, kaip jums patiko. Ir, žinoma, nepamirškite pažymėti manęs Instagram! Ačiū ir mėgaukitės!