Amerikietiški blynai pusryčiams visai šeimai – tai tie tiršti, biskvito stiliaus amerikietiški blynai, kurie dažnai valgomi su šiltu klevų sirupu ir traškia kepta šonine. Aš juos mėgstu vien su sirupu, bet jei norisi šoninės, manau, kad geriausia būtų šalto rūkimo.
For those who like American pancakes, I recommend trying the following recipes as well:
- Thick American pancakes for a hearty breakfast
- Real American pancakes must be on your table
- Sweet American pancakes with maple syrup
- Fast American pancakes with milk
- Beata’s American pancakes have no competitors
- Perfectly delicious American pancakes with bananas
- American pancakes for breakfast for the whole family
- Unforgettable American pancakes with apples
- Delicious American pancakes with bacon
- Mouth-watering American pancakes with curd
Ingredients
2 kiaušiniai,
3 šaukštai cukraus,
Pusė a. š. druskos,
180 ml. pieno
Pusė a. š. kepimo miltelių,
Stiklinė miltų,
3 šaukštai išlydyto sviesto
Making
Lengviausias būdas juos pasigaminti – sudėti visus ingredientus į trintuvą ir sumaišyti. Bet jei tešlą maišote rankomis dubenyje, padarykite duobutę miltuose, sumaišytuose sukepimo milteliais, druska ir cukrumi, įmuškite kiaušinius, ištirpintą sviestą ir pieną. Viską išmaišykite ir dėkite šaukštu į įkaitusią keptuvę.
Kai kepate blynus, tereikia atsiminti, kad kai viršutinė blyno pusė pradeda burbuliuoti, laikas kepti antrąją pusę, o tam reikia tik apie 1 minutės.
Iš masės gaunu apie 16 blynų.