Amerikietiški blynai pusryčiams visai šeimai – tai tie tiršti, biskvito stiliaus amerikietiški blynai, kurie dažnai valgomi su šiltu klevų sirupu ir traškia kepta šonine. Aš juos mėgstu vien su sirupu, bet jei norisi šoninės, manau, kad geriausia būtų šalto rūkimo.
Mėgstantiems amerikietiškus blynelius, rekomenduoju taip pat išbandyti šiuos receptus:
- Stori amerikietiški blynai sotiems pusryčiams
- Tikri amerikietiški blynai privalo atsidurti ant jūsų stalo
- Saldūs amerikietiški blyneliai su klevų sirupu
- Greiti amerikietiški blyneliai su pienu
- Beatos amerikietiški blynai neturi konkurentų
- Tobulai skanūs amerikietiški blynai su bananais
- Amerikietiški blynai pusryčiams visai šeimai
- Nepamirštami amerikietiški blynai su obuoliais
- Gardūs amerikietiški blyneliai su šonine
- Tirpstantys burnoje amerikietiški blynai su varške
Ingredientai
2 kiaušiniai,
3 šaukštai cukraus,
Pusė a. š. druskos,
180 ml. pieno
Pusė a. š. kepimo miltelių,
Stiklinė miltų,
3 šaukštai išlydyto sviesto
Gaminimas
Lengviausias būdas juos pasigaminti – sudėti visus ingredientus į trintuvą ir sumaišyti. Bet jei tešlą maišote rankomis dubenyje, padarykite duobutę miltuose, sumaišytuose sukepimo milteliais, druska ir cukrumi, įmuškite kiaušinius, ištirpintą sviestą ir pieną. Viską išmaišykite ir dėkite šaukštu į įkaitusią keptuvę.
Kai kepate blynus, tereikia atsiminti, kad kai viršutinė blyno pusė pradeda burbuliuoti, laikas kepti antrąją pusę, o tam reikia tik apie 1 minutės.
Iš masės gaunu apie 16 blynų.